Întrebări frecvente

Utilizatori

Ce trebuie să fac când ajung la teren?

Cu o oră înainte de rezervare, vei primi o notificare prin aplicație prin care poți vedea detaliile rezervării tale și să navighezi către locație.

Odată ce ajungi acolo, prezinți ecranul de confirmare al rezervării prin aplicație și ești gata de joc!

Poți deschide ecranul rezervărilor făcute intrând în meniu, apeși pe butonul Rezervări și apoi alegi rezervarea curentă.

Cum le pot trimite prietenilor informații despre rezervare/joc?

Fie că ai creat un joc prin Kickr App sau ai făcut o rezervare, le poți trimite prietenilor tăi link-ul să primească și ei notificare cu o oră înainte.

Tot ce trebuie să faci este să deschizi Rezervarea sau jocul curent din meniul Rezervări și să apeși pe butonul “Partajează cu prietenii tăi

În cât timp primesc confirmarea terenului?

În funcție de parteneri, confirmarea poate veni instant la momentul rezervării sau creării jocului sau la câteva minute după ce ai făcut rezervarea. Partenerii Kickr au la dispoziție 1 oră să confirme rezervările făcute pentru următoarele 24 de ore și până la 3 ore, pentru rezervările făcute cu mai mult de 24 de ore înainte.

Ce se întâmplă dacă vremea devine nefavorabilă înainte de rezervare?

Facem tot posibilul să prevenim astfel de evenimente, informând utilizatorul în anticipație pentru a reprograma comanda, în cazul rezervării unui teren descoperit. În cazul în care nu reușim să te contactăm în timp util, te rugăm să ne contactezi la adresa hello@kickr.app sau prin formularul de contact din site pentru a reprograma jocul.

Cât costă o rezervare prin platforma Kickr?

Rezervările făcute prin Kickr App sunt gratuite! Practic, fie că rezervi prin aplicație sau suni direct la teren, vei plăti la fel! E mai simplu cu Kickr App!

Pentru jocurile create prin Kickr App, există un comision de administrare a jocului, plătit de fiecare jucător care este vizibil atunci când creezi un joc sau te înscri în unul.

Cum anulez o rezervare?

Deși ne pare rău că ești nevoit să faci asta, anularea unei rezervări poate fi făcută gratuit cu 6 ore înainte de rezervare. În cazul în care s-a depășit acest interval, ne rezervăm dreptul de a păstra contravaloarea rezervării făcute.

Creează un joc

Cum funcționează un joc?

Prin funcția creează joc, devi organizatorul unui meci și îți poți invita prietenii la meciul pe care îl creezi. Astfel, costul terenului se împarte în mod automat la numărul de jucători pe care l-ai selectat la creare și nu mai trebuie să stai să strângi banii de la fiecare sau să pui de la tine diferența :).

Cine se poate înscrie la un joc creat de mine?

Atunci când alegi detaliile jocului, poți selecta numărul de jucători și dacă dorești ca jocul să fie public sau privat. Dacă l-ai selectat să fie public, oricine din comunitatea Kickr App se poate înscrie la acesta. Dacă îl selectezi ca fiind joc privat, va trebui să le trimiți partenerilor tăi de joc link-ul prin care se pot înscrie la joc, prin partajarea acestuia. 

Link-ul de partajare poate fi găsit atât în zona de Rezervări -> Jocuri Create, cât și în ecranul de Mulțumire, la crearea jocului.

Înscrie-te acum

Îți cauți parteneri de sport?

Cu Kickr App îți este mult mai simplu să găsești meciurile sportive din jurul tău și să te înscri rapid. Cauți un partener de tenis sau o echipă de fotbal cu care să joci? Acum ai soluția.

Partenerii Kickr

Cum devin partener Kickr?

Ne bucurăm mult că vrei să începi să-ți gestionezi baza sportivă prin Kickr App și să ai acces la mai mulți potențiali clienți. Te invităm să descoperi zona dedicată partenerilor de la noi din site.

Ce avantaje am ca partener Kickr?

Avem multe surprize pregătite pentru partenerii care vin alături de noi în platformă și lucrăm îndeaproape cu fiecare partener pentru a găsi soluții de promovare și gestiune a afacerii tale. Poți vedea dintr-o privire gradul de ocupare al bazei tale sportive, poți gestiona datele pe care le produci și să tragi concluzii de optimizare a venitului.

Descarcă aplicația și hai în comunitatea Kickr App!